Vi tilbyr vår erfaring. kvalitet. kompetanse. habilitet.

Ved å samle lang erfaring og høy kompetanse under samme tak ønsker Agder Takstsenter AS å være en profesjonell aktør innen alle våre fagfelt. Dette vil gi våre oppdragsgivere en trygghet for en uavhengig og kvalitetssikret gjennomføring av oppdraget.

  Kvalitet

Alle våre ansatte har bred og variert erfaring fra byggebransjen og vil kunne bistå våre kunder med høy kompetanse og god kvalitet på de tjenester som leveres.

  Kompetanse

Alle våre takstingeniører er underlagt strenge krav til etterutdanning og kompetanseheving. Vi deltar jevnlig på kurs innen de godkjenningsområder som den enkelte takstingeniør innehar.

  Habilitet

Hos oss settes habilitet i høysetet. Agder Takstsenter AS er et frittstående og uavhengig takstforetak som opptrer objektivt og nøytralt i de oppdragene som utføres. Vår uavhengighet bidrar til trygghet for våre oppdragsgivere

Det er kun Norsk taksts takstutdanning som kvalifiserer til medlemskap i Norsk takst. Det sikrer takstfolk med en solid faglig bakgrunn, og en tyngde som gir kundene trygghet for en objektiv og grundig takst.

Utsett betalingen av takst rentefritt i 3 måneder

Med Svea som samarbeidspartner har det blitt enklere for deg å utsette betalingen av takst. Du kan nå utsette betalingen av takst, rentefritt i 3 måneder. Dette er enkelt, og noe du kan gjøre helt på egenhånd. Du får større økonomisk fleksibilitet og kan betale regningen i det tempoet som passer deg. Har du spørsmål angående denne så kontakt oss her: KontaktKontakt oss


Nettsiden er designet og utviklet av HolstTryWeb